Tehnička roba

Tester auto akomulatora KONNWEI KW210

  • Robna marka

    KONNWEI

Pošalji upit

400,00 HRK


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Opis proizvoda

Analizirajte probleme s akumulatorima automobila i probleme povezane s akumulatorima kako biste spriječili kvar akumulatora pomoću testera KONNWEI KW210 auto automobila . Dizajniran s obzirom na svestranost i snagu, može testirati sve 12V baterije širokog raspona ispitivanja od 100 -2000CCA / 30-220 AH , kompatibilne s redovitim poplavljenim, AGM ravnom pločom, AGM spiralom, GEL baterijama i tako dalje.
Shvaćajući vaše brige zbog pomoći u vezi s baterijom i potrebe za ispitivanjem učinkovitosti baterije, ovaj 12V uređaj za testiranje akumulatora pomaže vam da u nekoliko sekundi precizno testirate zdravstveno stanje baterije, rad i punjenje baterije. Podržava 8 jezika , savršen je profesionalni analizator baterija za entuzijaste, male garaže, neovisne popravke.
Ostanite kod kuće i sami dijagnosticirajte baterije!

Ključne značajke uređaja za ispitivanje opterećenja baterije KW210:

1. Snažni kapacitet: Radi na 12V baterijama, ocjeni baterija od 100 - 2200 CCA 30-220AH, također starter i alternator ;
2. Ispitajte više tipova baterija: redovito natopljena, ravna ploča AGM, AGM spirala i gel;
3. Podržite testiranje i u vozilu i izvan vozila , nema potrebe za uklanjanjem baterije;
4. Ispitni standardi: CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE i GB;
5. Rezultati ispitivanja: SOH, SOC, CCA vrijednost, CCA ocjena, napon, unutarnji otpor itd .;
6. pružite pouzdane rezultate u roku od nekoliko sekundi , prikažite prijedlog prema rezultatima ispitivanja (dobro, napunite, zamijenite), izravno otkrije loše stanice;
7. Polarnost poništava zaštitu veze;
8. Podrška 8 jezika: engleski, ruski, francuski, španjolski, njemački, talijanski, portugalski, nizozemski;
9. Ispis podataka i usluga doživotnog besplatnog ažuriranja;
10. Pogodno za tvornice automobila, garaže, proizvođače auto-baterija, kao i entuzijaste "uradi sam", itd.

Zašto trebate znati uvjete baterije (dobro ili zamijeniti)?


UPOZORENJE:

- DW dijagnostički ispitivač baterija automobila KW210 radi samo za 12V baterije, a nije kompatibilan sa sustavom 24V
- Baterija cca tester nikada ne prazni ili prazni bateriju.
- Ako postoje nepravilni rezultati ispitivanja, možda je vaša baterija prepuna ili potpuno napunjena. Dakle, baterija će se oštetiti ili će joj se znatno skratiti, tada možete poduzeti korake da se bavite ovim problemom.


Pomozite vam da unaprijed znate stanje baterije kako biste spriječili neugodne situacije neuspjeha baterije.
Plug and play - unesite nazivni kapacitet baterije, KW210 će započeti analizu CCA baterije (ili AH) vrijednosti, naboja (%), napona (v), unutarnjeg otpora (Ω), nazivne vrijednosti CCA, zdrave baterije (%) i prikaza rezultat testa na zaslonu u roku od nekoliko sekundi.
U skladu s tim pružiti vam 5 vrsta profesionalnih savjeta:

DOBRA BATERIJA: Baterija je bez problema, koristite je bez brige!

DOBRO, PONOVNO: Dobra baterija, ali slaba struja, ponovno napunite prije upotrebe.

ZAMJENA: Baterija se već nalazi ili se približava kraju njezinog životnog vijeka, zamijenite je.

BADA CELL, ZAMJENA: Unutrašnjost baterije je oštećena, loš ćelija ili kratki spoj, zamijenite bateriju.

NARUČIVANJE: Nestabilna baterija se mora napuniti i ponovno ispitati kako bi se izbjegla pogreška.


Ispitivanje sustava višestrukih akumulatora 3 IN 1

Da biste saznali zdravstveno stanje sustava akumulatora na vozilima, analizator baterija KW210 može vam pomoći u provođenju više testova kako biste utvrdili koji je dio akumulatora automobila dobar ili ne.
Ispitivanje baterije - prikazuje SOH (stanje zdravlja), SOC (stanje napunjenosti), napon, trenutnu ocjenu i rezultate čitljive analize za vašu referencu;
Cranking Test - analizira stvarni napon radilice i vrijeme kočenja kako bi vam pomogao da brzo shvatite cijeli status početnog sustava;
Ispitivanje punjenja - testira različite dijelove sustava punjenja, uključujući generator, ispravljač, ispravljačku diodu itd. Kako bi se dobila pouzdana vrijednost volta za punjenje.


Čip vrhunskog nivoa

S najboljim STM-32 glavnim čipom, KONNWEI KW210 12V automobilski analizator brzina testiranja automobila mnogo je brži od ostalih, a također pružaju preciznije i pouzdanije rezultate.
Visoko precizno pojačalo koje se kalibrira profesionalnim instrumentima i daje vam preciznija izvješća u roku od nekoliko sekundi!


Šire područje ispitivanja baterija

Bez obzira na mrtve baterije ili baterije u vozilu ili izvan vozila, dobit ćete točan rezultat testiranja s našim KW210 12V uređajem za testiranje akumulatora.
Podržani tip baterije : Redovito preplavljeno, AGM ravna ploča ili AGM spirala, a gel baterija itd .; Podržani sustav akumulatora : CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE i GB.


Sigurnosno osiguranje

Usvojena polarnost obrne dizajn zaštite, neće emitirati svjetlost, toplinu, iskru i pražnjenje. Sigurno je za sve korisnike, uključujući vozila, baterije i sam uređaj.
Napomena: crvenu kopču za bateriju povežite s pozitivnim (+) priključkom, a crnu kopču na negativni (-) priključak.


Usluga ažuriranja podataka / životno ažuriranje

U usporedbi s drugim testerima za baterije, jedna od ključnih točaka je da naš KW210 podržava uslugu besplatnog ažuriranja koja može u velikoj mjeri zadržati preciznost testiranja, ali i ostale tek lansirane funkcije i na taj način održavati svoju vrijednost.
Također možete ispisati podatke testiranja kako biste vam pomogli u snimanju i upravljanju statusom različitih baterija.

Značajke i detalji

【Širi raspon ispitivanja】 Dobijte više sa svojim automatskim testerom za baterije! U usporedbi s opsegom testiranja od 100 do 1100 CCA s uobičajenim testovima baterija, KW210 automobilski ispitivač je širi i superiorniji jer može testirati sve 12V 100 ~ 2000CCA baterije kompatibilne s redovitim poplavljenim, AGM plosnatom pločom, AGM spiralnom ili gel akumulatorima. Također pokriva većinu standarda za ocjenjivanje baterije kao CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE, GB itd.

【Brže i preciznije】 Jedan od najboljih na KW210 12V uređaju za ispitivanje akumulatora je njegov snažni čip STM-32, koji pruža preciznija izvješća o ispitivanju u roku od milisekundi, uvelike poboljšava brzinu i osigurava točnost. Uz to, KW210 je jedini automobilski tester za automobile koji podržava UPDATE funkciju (velika podrška i novi dodaci). Vrijeme je za bržu i bolju analizu pomoću vrhunskog testera za baterije i alternatore.

【Prikažite ukupne podatke o baterijama the Nakon što je test u potpunosti završen, naš Auto Auto Battery Tester daje vam osnovne parametre baterije kao što su napon, unutarnji otpor, hladno pojačalo i AH kapacitet, zdravstveno stanje baterije i stanje napunjenosti. Uz to, uređaj za ispitivanje baterije KW210 također će vam dati stručni savjet u skladu s njim, a zatim odlučiti želite li zamijeniti ili napuniti bateriju i unaprijed vas obavijestiti o stanju baterije kako bi se spriječili mogući kvarovi baterije.

Design Jednostavan za uporabu dizajna "Plug and Play"】 Dizajniran s jednostavnošću i praktičnom pažnjom, analizator opterećenja baterije omogućuje vam testiranje baterija u vozilu i izvan vozila, pa čak i testiranje mrtvih baterija. Samo spojite kopče testera s baterijom i tada će se uključiti i spreman za testiranje i analizu baterije. To je tako jednostavno!

Ispitivač startera i alternatora】 KW210 nije samo sjajan ispitivač opterećenja baterije koji testira sustav krađe i punjenja baterija, već također može testirati punjenje alternatora i uvjete pokretanja startera. Može i prebaciti do 8 jezika za različite potrebe. Radi za vozila / marine / motocikle. Sada vas ništa ne zaustavlja da nabavite ovaj dijagnostički ispitivač akumulatora za automobil bez rizika!

Informacije o Proizvodu

markaKONNWEIModelKW210težina predmeta10,6 unciDimenzije paketa7,3 x 6,1 x 2,2 inčaBroj modela predmetaKW210 Ispitivač opterećenja akumulatora automobilaBroj dela proizvođačaKW210Poklopac uključenKW210 auto ispitivač akumulatora, Korisnički priručnik, Mini-USB kabel


Važna informacija

Podaci o sigurnosti :

Usluga Smart Update radi samo s Windows Xp, Windows Vista, 7, 8 10/32 ili 64 bitnim OS-om

Šaljemo poštom,račun.
Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati