Tehnička roba

Ručni led reflektor

  • Šifra

    T45

Pošalji upit

17,30 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Uvod: Ovaj proizvod ima ugrađenu dugotrajnu punjivu bateriju bez potrebe za održavanjem kapaciteta do 2800mAh; Izuzetno dugotrajnu bateriju koja se može koristiti za više od 500 ciklusa punjenja i pražnjenja; jedna ušteda energije, visoka svjetlina, dugovječna LED dioda; jako i slabo svjetlo po izboru.

Specifikacije proizvoda

Boja proizvoda: Crvena

lampica broj: 1

Napajanje: Ugrađena baterija velikog kapaciteta

Kapacitet baterije: 2800mAh

Vrijeme punjenja: 10 sati

Dostupno vrijeme: 8 sati

Dimenzije:širina 14cm,dužina 22cm

Upute za uporabu

· Kabel za napajanje spojen je na izvor napajanja za punjenje, a indikator punjenja svijetli kako bi pokazao da je u stanju punjenja i potpuno je napunjen oko 10 sati.

· Pritisnite prekidač za odabir jakog i slabog osvjetljenja.

· Kad se potpuno napuni, slabo svjetlo može se kontinuirano koristiti oko 8 sati, a jako svjetlo može se kontinuirano koristiti oko 4 sata.

· Tijekom upotrebe, kada je LED svjetlo prigušeno, baterija se nastoji potpuno isprazniti. U to vrijeme, kako biste zaštitili bateriju, prestanite je koristiti i na vrijeme napunite. (Ne smije se puniti kada je LED svjetlo potpuno zatamnjeno, baterija se u ovom trenutku lako ošteti i neispravna)

· Reflektor se treba puniti često i nemojte ga ostavljati dugo uključenim. Ako ga ne upotrebljavate često, napunite ga svaka tri mjeseca nakon skladištenja, inače će se vijek trajanja baterije smanjiti.

Upute za njegu

Održavanje

· Nemojte koristiti proizvod tijekom punjenja, kako ne biste izgorjeli LED svjetla ili unutarnji dijelovi za punjenje napajanja.

· Ne osvjetljavajte izravno očima kako ne biste utjecali na vid. (Djecu treba koristiti pod vodstvom odraslih)

· Držite ovaj proizvod dalje od kiše ili vlage.

· Pri svakom punjenju držite podalje od zapaljivih i eksplozivnih materijala, a vrijeme punjenja ne smije biti duže od 24 sata. (Preporučuje se punjenje tijekom dana)

Račun,mogućnost slanja poštom.

Šaljemo poštom,račun,garancija.

Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr

Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail

maric7842@gmail.com

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati

Tags

Led svjetiljke radni reflektor led reflektor