Tehnička roba

Pretvarač napona 12V na 220V 1500w

  • Robna marka

    AMISTAR

Pošalji upit

420,00 HRK


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

CIjena je sa uključenim PDV-om
Inverter Amistar snage do 1500w.Pouzdan pretvarač ima zaštitu od pregrijavanja,a za hlađenje ima dva ventilatora.Ima ulaz za dva trošila i ulaz za punjenje usb uređaja.

Idealan je za slabije ili jače audio sustave (zvučnike), osobna računala. monitore, televizore (LCD ili CRT), ventilatore, lemilice i lemne stanice, punjače AKU bušilica, tablete, mobitele, slabija ili jača prijenosna računala, fiskalne blagajne, rasvjetu, brijače aparate, trimere, printere, i ostale uređaje slične potrošnje.

Modificirani sinus nije idealan za kompresore, pumpe, hladnjake, ledenice, brusilice, bušilice i sl. uređaja, ali ima snage za pokretanje istih.
Potrebno je uzeti u obzir da su to induktivni potrošači koji prilikom uključivanja povuku od 3-5x svoje snage (ledenice i hladnjaci i do 10x svoje snage).

Ne smiju se upotrebljavati uređaji koji snagom premašuju kontinuiranu snagu pretvarača (uvijek ostaviti zalihu od 20% radi dugovječnosti uređaja).
Šaljemo poštom,račun,garancija.
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati