Tehnička roba

Bežično zvono 38 melodija

  • Šifra

    T25

Pošalji upit

12,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Jednostavan humanizirani dizajn, nema potrebe tražiti pomoć stručnjaka ili instalatera, potpuno oslobađanje troškova dekoracije, izbjegavanje obrade zida, umetnite ga u konvencionalnu utičnicu u sobi i slobodno pomičite položaj instalacije.

Korištenje tehnologije bežičnog visokofrekventnog prijenosa, inovativnog unutarfrekvencijskog koda i funkcije biranja, čime se učinkovito izbjegavaju međusobne smetnje između susjeda i problemi uzrokovani pogreškama.

Učinak prepreka puno je bolji od sličnih proizvoda u industriji i može zadovoljiti potrebe različitih obiteljskih okruženja.

Odašiljač ima funkciju indikacije kartice s potpisom i ima utor i zaštitni poklopac dizajniran za postavljanje kartice s potpisom vlasnika.

Prijemnik ima ultrazvučnu funkciju odbijanja komaraca, što doista predstavlja višenamjenski stroj. Prijemnik ima moderan aerodinamični dizajn i pjeskarene višebojne dodatne ukrasne trake.

Upotrebom dizajna strujnog kruga konstantnog napona postiže se visokoučinkoviti učinak uštede energije i učinkovito produljuje životni vijek za više od 50%.

Na korištenje bežičnih zvona utječu čimbenici okoline kao što su elektromagnetske smetnje, postavljanje na zatvorena željezna vrata, pojava oklopa, vremenski uvjeti i vlažnost te nedostatak pravovremene zamjene baterija.

Opsežna uporaba, osim običnih zvona na vratima, može se koristiti i za posebne svrhe kao što su kontakt, paging, njega pacijenata i hitne obavijesti.

Radni napon prijemnika: 200-240V

Snaga: =80m (otvoreno područje)

Radni napon odašiljača: 12V (model s baterijom: 23A 12V)

Radna struja odašiljača