Tehnička roba

Auto dijagnostika KONNWEI KW808

  • Robna marka

    KONNWEI

Pošalji upit

450,00 HRK


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

KONNWEI KW808 OBD2 Reader je univerzalni čitač koda grešaka u automobilu namijenjen sustavu motora, ima kompletne dijagnostičke funkcije OBDII radi provjere svih kodova grešaka u vozilu s ECU-a (elektroničke upravljačke jedinice), kao što su kontrola emisija, senzor kisika (O2), promašaj. , itd. KONNWEI KW808 skener koda pročitati će kodove grešaka koji su uzrokovali da se lampica kontrolnog motora nastavi i pokazati vam u čemu je problem i uputiti kako popraviti automobil, a zatim izbrisati kôde problema i isključiti svjetlo kontrolnog motora. KONNWEI KW808 auto dijagnostički skener također će vas obavijestiti koji je pravi problem prije odlaska na popravak radionica, izbjeći nepotrebno održavanje i uštedjeti stotine novca.


Čitanje / brisanje koda grešaka: Pročitajte i očistite kôde svjetla motora, uključujući generičke, specifične za proizvođača i kodove u čekanju.
Podaci uživo: Prikazuje tok podataka uživo u brojkama i grafima, omogućava vam usporedbu čitanja uživo da biste otkrili sumnjive parametre.
Okvir zamrzavanja: prikazuje parametre vozila koje je zabilježio ECU kada se dogodi kvar vezan za emisije.
O2 Monitor Test: Točno identificira pogreške na Oxygen sensor i pogreške u vezi s emisijama vozila.
Način 6: Napredni rezultati ispitivanja (poput broja zabluda) za monitore dijagnostičkog sustava u vozilu.
Način 8 (testiranje komponenata): Omogućuje pokretanje ispitivanja propuštanja za EVAP sustav vozila.
I / M spremnost: Brza provjera spremnosti stanja emisija i provjera pogonskog ciklusa
Podaci o vozilu: Provjerite godinu proizvodnje, VIN kôd i druge detalje vašeg vozila.

Univerzalni dijagnostički skener OBD2


O KONNWEI

KONNWEI je profesionalni dobavljač automobilskih dijagnostičkih proizvoda, servisnih i razvojnih rješenja, nudimo široku seriju proizvoda poput automobila OBDII čitača automobila, dijagnostičkih skenera, testera opterećenja akumulatora i drugih auto uređaja.


Kompatibilan je za sva 1996. i novija vozila

Radi na svim vozilima nakon 1996. godine i novijim vozilima u SAD-u (OBD II & CAN) ili drugim uvoznim vozilima. Brzo pročitajte i obrišite DTC na svim vozilima protokola OBD II: CAN, J1850 PWM, J1850 VPW, ISO9141 i KWP2000 i podrška za 5 jezika: engleski, francuski, španjolski, njemački, nizozemski.


2. 8 "Veliki ekran

KW808 OBDII skener ima 2,8 veliki LCD zaslon koji jasnije prikazuju rezultate ispitivanja. Opciju izbornika lako je čitati i raditi s 6 ikona.


Izvrsne performanse

Snažan čip, može vam pomoći u čitanju kodova u roku od nekoliko sekundi, nema potrebe čekati.
Također sigurnost kako biste zaštitili automobil od oštećenja ako dođe do kvara na priključku.


Pregled natrag

Ova opcija omogućuje snimanje i reprodukciju očitanja ili grafikona. Vrlo korisno ako imate povremeni problem koji ne generira kôd.


Izvrsni paket

Kompletni alat za dijagnostiku, zajedno s zaštitnom futrolom, može spriječiti moguće oštećenja, dobro ga je staviti na prtljažnik, kutiju s alatima ili garažu.


Brza I / M spremnost

KONNWEI KW808 je napredni dijagnostički alat za ispitivanje s funkcijom I / M spremnosti, prikladan za prepoznavanje stanja vašeg vozila radi provjere smoga.


DTC pretraživanje

Funkcija DTC knjižnice može vam pomoći u pronalaženju kodova grešaka i njezinoj definiciji izravno, sadrži do 6000+ različitih zapisa kodova, nema potrebe za pretraživanjem na mreži.


Uštedite stotine dolara

Čitač OBD koda koji može provjeriti probleme u vezi s motorom, pruža vlasnicima automobila prikladan alat za čitanje i brisanje kodova grešaka, pomaže vam da saznate što se dogodilo prije odlaska u auto servis, također imaju mogućnost da to sami riješe, može uštedite puno vremena i novca!

Šaljemo poštom,račun.
Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati