Ručni alati

Set dljeta za drvo

  • Šifra

    RA96

Pošalji upit

22,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Set od dlijeta od mikrokombinacije drva Ovaj set dlijeta savršen je za sitnije detalje i složene rezove pri rezbarenju drva manjih predmeta. Savršen set za dodavanje u majstorsku kolekciju. Sve glavne veličine i oblici potrebni za zamršene rezbarije. Pojedinosti o proizvodu: - - Ova dlijeta su savršeno obrađena za najmanji, složeni rez pri okretanju / rezbarenju drveta. - Precizno obrađeni rezni rubovi čine ga jednostavnim i učinkovitim. - Savršeno za upotrebu sa svim strugovima za okretanje drveta. - Oštri, brušeni rubovi. - Isporučuje se u preklopnoj torbici za materijal. - Idealan set za zanatlije i zaljubljenike u struganje drva.

Primjene: - - Dizajniran za upotrebu sa svim vrstama drvne građe. Specifikacije: - - Izrađeno od visokokvalitetnog alatnog čelika i kaljeno. - Veličine uključene u set: 5mm & V-alat 1/4 ", 11 mm ravni nož, 11 mm savijeno dlijeto, 11 mm i 13 mm kvadratno dlijeto, 13 mm V oblik dlijeta, 12 mm i 14 mm nakošeno dlijeto, 14 mm kupolasto strugalo, 11 mm vreteno vreteno i 6 mm dlijeto u obliku U - ukupna duljina dlijeta je 7,5 "uključujući ručke.

Šaljemo poštom,račun,garancija.

Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr

Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail

maric7842@gmail.com

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.