Ručni alati

Kliješta za skidanje izolacije

  • Šifra

    RA119

Pošalji upit

10,60 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

LlSve-u-jednom modularni krimper-brza, pouzdana instalacija modularno-preklopnih konektora za glasovne i podatkovne aplikacije. Omotači RJ45 Cat 3/4/5/5e/6 (8x8) (8P8C), RJ12 6-pozicijski (6x6) (6P6C), RJ11 4-pozicijski (6x4) (6P4C) i RJ11 2-pozicijski (6x2) (6P2C ). NAPOMENA: Ne koristi se na utičnicama u stilu AMP/TYCO i NE presavija EZ-RJ45 (prolazi kroz konektore).

Ugrađeni rezač za skidanje kabela-izmjenjiva oštrica SK5 osigurava njezinu kvalitetu i čvrstoću, ogoljuje i reže Ethernet kabele, kabele s uparenim vodičima (RJ11, RJ12, RJ22, RJ45), upleteni par, glasovne i podatkovne kabele, nema potrebe za kupnjom rezač ili skidač zasebno, sa štitnikom oštrice na noževima za rezanje i skidanje smanjuju rizik od ozljeda.

Mehanizam čegrtaljke s punim ciklusom-Zračno sprečavanje sprječava otpuštanje konektora prije potpune kompresije, također, olakšava otpuštanje i vraća se u spreman položaj jednostavnim pritiskom nakon uspješnog presovanja modularnog utikača, pomaže vam uštedjeti vrijeme i trud . Nakon uporabe, možete ga prikladno pohraniti zbog značajke zaključavanja s čegrtaljkom.

Construction Konstrukcija od čelika s visokim ugljikom-Matrice za prešanje precizno su brušene od čelika s visokim ugljikom, čeličnog tijela s crnom oksidnom obradom za izvrsne performanse i izdržljivost. Ergonomski rukohvati povećavaju udobnost, preglednost i omogućuju brzu identifikaciju. Osigurava udobno i robusno nošenje alata.

MODEL NA ZADNJOJ SLICI 70kn

Šaljemo poštom,račun.

Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr

Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail

maric7842@gmail.com

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati