Ručni alati

Eliktričarska kliješta za prešanje terminalnih nastavaka

  • Šifra

    RA88

Pošalji upit

20,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

KLIJEŠTA ZA PREŠANJE - Alat za prešanje žice s ferulom ima učinkovit mehanizam za zatvaranje, profesionalnu matricu za prešanje i ergonomske udobne ručke. Ovaj električni alat radi sa žičanim prstenovima u rasponu od AWG 23 - AWG 7 (0,25-10 mm²). Alat za presovanje žičnih konektora Primjenjuje se na terminale, automobile, baterije, kućanstva i još mnogo toga.

PRIJENOSNI ALAT ZA KRIMPOVANJE - Komplet električnih alata također dolazi s kompletom žičnih terminala od 1250 komada. Konektori za ferule izrađeni su od bakra i polipropilena. Bez obzira jeste li električar koji radi s PLC-om ili hobist koji radi s relejnim modulom, ovaj će vam komplet za stezanje ferula dobro doći.

PODESIVI DIZAJN ČEGRNJAKE - Komplet za prešanje s čegrtaljkom za precizno i ​​ponovljivo savijanje, komplet za ušivanje koji sprječava prekomjerno savijanje, komplet alata za savijanje ima podesivi kompresijski kotačić i četvrtasti mehanizam za zagrljaj koji se automatski prilagođava dok smanjuje opterećenje vaše ruke i lakta.

PRECIZAN MEHANIZAM ZAKLEPANJA - Žičani konektori se savijaju stiskanjem ručke kroz cijeli ciklus zakretanja dok se ručka automatski ne otpusti. Funkcija čegrtaljke omogućuje učvršćivanje konektora žice dok možete umetnuti žice u spojnicu.

MULTIFUNKCIONALNOST I IZDRŽLJIVOST - Komplet žičane čaure Idealan za "uradi sam" projekte i popravke u kući bez lemljenja.

Šaljemo poštom,račun,garancija. Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail maric7842@gmail.com Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati. PDV URAČUNAT u cijenu.