Ručni alati

Alat za čišćenje oružja 28 kom

  • Šifra

    RA92

Pošalji upit

26,50 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Univerzalni komplet za čišćenje pištolja od 28 dijelova

Opis

Ovaj pribor za čišćenje sadrži sve što vam je potrebno za održavanje pištolja u savršenom stanju.

Pilot za čišćenje od nehrđajućeg čelika: Pilot za čišćenje od nehrđajućeg čelika pomaže u čišćenju tvrdokornih područja na vašem vatrenom oružju.

Pribor za čišćenje pištolja izrađen je od mesinga, metala i pamučnog materijala. Što je izdržljivo i neće ogrebati pištolj.

Mala, lagana torbica s patentnim zatvaračem drži sve alate za čišćenje oružja uredno i uredno; Sustav za održavanje puške visoke učinkovitosti održava puške lijepima i čistima.

Uredan program za čišćenje oružja je užitak, a možete brzo dobiti ono što vam je potrebno među mnogim dodacima. Mala i lagana kutija za pohranu može se lako staviti u ruksak.

Univerzalni set za čišćenje pištolja prikladan je za bilo koji kalibar i model pištolja, a prošireni set za čišćenje može se koristiti za čišćenje velikog vatrenog oružja kao što su zračni kistovi, puške, airsoft puške itd.

Vodootporna tvrda EVA vanjska strana i mekana unutrašnja podstava koja apsorbira udarce, nude sveobuhvatnu zaštitu od vanjskih oštećenja poput udaraca, manjih padova, vlage, prašine itd., osiguravajući dugotrajnu upotrebu.

Specifikacije:

- Materijal: mesing+metal+nehrđajući čelik+plastika+najlon

- Veličina pakiranja: oko 20,5x17,5x3,5 cm

Što je u kutiji

1 x 28 komada alata za čišćenje

Šaljemo poštom,račun

Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail

maric7842@gmail.com

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.

UKLUČEN PDV