Ostalo

Regulator tlaka za CO2/AR 200 BARA

  • Šifra

    OS82

Pošalji upit

44,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Predstavljamo naš napredni plinski regulator CO2/argon, koji pruža preciznu kontrolu protoka plina i ulaznog tlaka. Reduktor je nezamjenjiv alat u postupcima zavarivanja i rezanja. Ovaj regulator je opremljen sa dva manometra, svaki smješten u gumenom poklopcu, što pruža dodatnu zaštitu i udobnost tijekom rada.

Glavne značajke CO2/Argon plin reduktora:

Precizna kontrola protoka: Regulator osigurava preciznu kontrolu protoka plina CO2/argon, dopuštajući prilagodbu individualnim potrebama i zahtjevima procesa zavarivanja ili rezanja. Zahvaljujući tome možete postići optimalne rezultate i izvrsnu kvalitetu rada.

Dva manometra: Regulator je opremljen s dva manometra za praćenje protoka kao i ulaznog tlaka. To vam daje potpunu kontrolu tijekom rada i možete točno pratiti promjene tlaka tijekom rada.

Gumeni poklopci manometra: Svaki manometar je stavljen u gumeni omotač koji ih štiti od mehaničkih oštećenja, udaraca ili slučajnih padova.

Prikladan i praktičan dizajn: reduktor je dizajniran imajući na umu udobnost i ergonomiju korištenja. Ima ergonomski postavljene gumbe za podešavanje koji omogućuju preciznu kontrolu protoka plina.

Tehničke specifikacije:

Vrsta plina: CO2, argon, mješavina CO2/argona

Ulazni navoj: W21.8x1/14

Navoj izlazne matice: G1/4

Izlazni otvor: 6,3 mm

Ulazni tlak: 230 Bara

Izlazni tlak: 0-5 Bara

Protok: 24 l/min

Tags
CO2 boca za zavarivanje
Manometar za Co2
Co2 aparat za zavarivanje,varenje
Žica za co2
Pribor za zavarivanje

Šaljemo poštom,račun.
Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.