Garniture alata

Tester za ispitivanje nepropusnosti tlaka hladnjaka automobila

  • Šifra

    G88

Pošalji upit

95,50 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Snažna funkcija: Ovaj univerzalni komplet vakuumskog rashladnog sustava za ispitivanje tlaka hladnjaka dizajniran je da vam pomogne da jednostavno testirate propuštanje sustava hladnjaka vozila i napunite rashladnu tekućinu i uklonite mjehuriće zraka. U rashladnom sustavu stvara se vakuum koji skraćuje vrijeme punjenja rashladne tekućine, smanjuje rizik od pregrijavanja motora i održava nesmetan rad vašeg automobila.

Adapter i američki i europski zračni utikač: Komplet alata za vakuumsko punjenje rashladne tekućine opremljen je univerzalnim gumenim adapterom, koji u potpunosti može zamijeniti tradicionalnih 28 komada, kompatibilnim s gotovo svim vozilima na tržištu. Zračni čepovi američkog i europskog stila zadovoljavaju vaše potrebe. Vanjske/unutarnje kuke se mogu pričvrstiti s obje strane adaptera, a spojnica pneumatske pumpe pričvršćena je na vrh poklopca adaptera za pritisak pumpe.

Dobro izrađeno: Spojevi i tijelo razdjelnika izrađeni su od čistog bakra, koji je otporan na koroziju i ima dobru nepropusnost. Raspon indikacije manometra je -30~0inHg (-76~0cmHg), a raspon indikacije pumpe tlaka zraka je 0~35psi (0~2,5bara), mjerenje tlaka je točno. Prozirno gumeno crijevo od 47,24” lako je promatrati status nadopune rashladne tekućine, a spoj je opremljen filterom za izolaciju nečistoća.

Proizvodi uključuju i jednostavan za nošenje: Posebno prilagođena plastična kutija za alat pohranjuje svaki predmet ovog kompleta rashladnog sustava vakuumske pumpe na uredan način (manometar, pumpa za tlak zraka, termometar, univerzalni gumeni adapter, vanjska/unutarnja kuka, zračni čep u američkom i europskom stilu, vakuum generator i crijevo rashladne tekućine). Umetnuto skladište izbjegava habanje uzrokovano transportom i učinkovito štiti manometar i pribor.

Tags
komplet za ispitivanje tlaka rashladne tekućine, tester tlaka hladnjaka i komplet za punjenje rashladne tekućine vakuumskog tipa s univerzalnim gumenim hladnjakom za većinu automobila


Šaljemo poštom,račun.
Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.
PDV UKLJUČEN U CIJENU.