Garniture alata

Izvlakač ležajeva i zupčanika hidraulični 10T

  • Šifra

    G29

  • Robna marka

    MAR-POL

Pošalji upit

160,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

POVLAKAČI LEŽAJEVA

Funkcionalnost - širok raspon operacija

Izvedba - hidraulički cilindar uključen

Mobilnost - uključen je praktični kovčeg

Praktičnost - idealno za male automobile, kamione i poljoprivrednu/industrijsku opremu

Jednostavan za korištenje - maksimalna vučna sila uz minimalan napor

Hidraulički izvlakač MAR-POL može se koristiti u raznim radionicama i servisima. Ovaj model je savršen za osobna vozila, kamione i razne vrste poljoprivredne i industrijske opreme.

Univerzalni izvlakač prikladan je za sve vrste ležajeva, diskova, zupčanika i rotora. Komplet može funkcionirati kao izvlakač s 2 ili 3 čeljusti za duljine od 4, 6 ili 8” u širokom rasponu veličina. Priloženi aktuator je neovisan i ne zahtijeva vanjsku pumpu. Opasnost od klizanja svedena je na minimum zahvaljujući robusnim izvlakačima za automatsko zatvaranje s precizno brušenim stezaljkama.

Hidraulički izvlakač može se koristiti u raznim vozilima i poljoprivrednim strojevima. Zbog toga će ga cijeniti mehaničari i serviseri. Ovaj model karakterizira izdržljivost. Pojedinačni elementi upakirani su u praktičan kofer.

Šaljemo poštom,račun. Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail maric7842@gmail.com Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati. Cijena je sa uračunatim PDV-om