Garniture alata

Dijamantne krune za bušenje keramike

  • Šifra

    G109

Pošalji upit

35,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Značajke i detalji

【Tehnologija za lemljenje, čvrsto i oštro】Komplet pila za rupe sa suhom lemljenom dijamantnom jezgrom od 12 komada izrađen je od dijamantnog integralnog čelika, koji je čvrst i izdržljiv. Na površini je usvojen postupak visoko otpornog na koroziju lemljenja, a zadebljani dijamantni premaz na vrhu pruža izvrsnu snagu rezanja za visoko precizno i ​​glatko rezanje, a bušenje je stabilno i brzo.

【Suhi i mokri dvonamjenski dizajn】Sve lemljene pile za rupe tretirane su posebnim postupkom otpornim na visoke temperature. Čak i bez vode kao maziva, još uvijek mogu izdržati ogromnu toplinu koju stvara pila za rupe kada se okreće velikom brzinom. Naravno, vodu možete koristiti i kao dodatno rashladno sredstvo kako biste produžili radni vijek pile za rupe.

【Nazubljeni dizajn】Naša dijamantna pila za rupe ima zupce u obliku pile na vrhu kako bi se osigurali oštri zubi i velika brzina bušenja. Otvori između zuba pile su uredni, a postoji više utora za uklanjanje strugotine, koji mogu brzo osloboditi prašinu tijekom procesa bušenja i nije ih lako blokirati, čime se poboljšava radna učinkovitost. Primjenjiv je na keramičke pločice, keramiku, staklo (osim kaljenog stakla), mramor, granit, teraco, plastiku, tanko drvo, gips ploče itd.

【EVA Mold Precise Positioner】Nastavak za bušenje za keramičke pločice izrađen je od kopolimera vinil acetata visoke gustoće, koji ima učinak formiranja kuglica pri dodiru s vodom. Vodootporan je i ima izvrstan vodonepropusni učinak. Može učinkovito popraviti položaj bušenja pile za rupe. Sustav preciznog pozicioniranja čvrsto steže pilu za rupe kako bi spriječio klizanje i oštećenje predmeta uzrokovano nepravilnim radom.

Sadržaj paketa:

Krunske pile 6,8,10,12, 14,16,18,20,22,25,30,35mm

Šaljemo poštom,račun.

Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr

Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail

maric7842@gmail.com

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.

MI SMO U SUSTAVU PDV-a,U CIJENI JE URAČUNAT PDV