Garniture alata

Alat za čišćenje mlaznica za gorivo automobila

  • Šifra

    G82

Pošalji upit

86,30 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Značajke i detalji

Alat za čišćenje mlaznica sustava za ubrizgavanje goriva

【Multifunkcionalni alat za čišćenje ubrizgavanja goriva】 Ovaj alat za čišćenje injektora može očistiti cijeli sustav goriva, uključujući ventil za gas, mlaznicu goriva i komoru za izgaranje. Istodobno, također ima funkciju čišćenja pod visokim i niskim tlakom koja će vam pomoći da bolje završite posao čišćenja sustava goriva.

【Komplet za čišćenje sustava goriva bez rastavljanja i dvostrukog sustava】Kit za čišćenje sustava goriva koristi se za čišćenje mlaznice za gorivo, usisnog sustava i trosmjernog katalizatora. Može očistiti auto bez rastavljanja. I ima dva elektronička sustava ubrizgavanja goriva. Jedan motor ima cijev za povrat ulja, a drugi motor nema povratnu cijev za ulje (Brzo spojne antikorozivne, antifrikcione spojeve i protufrikcione cijevi za sve tekućine za čišćenje.)

【Podešavanje načina gasa kompleta za čišćenje mlaznica goriva】Način povezivanja je isti, samo podesite tlak izvora zraka na 1-5PSI. Kako prepoznati ulazna i povratna crijeva: ①Općenito govoreći, što je ulazna cijev veća, to je povratna cijev manja; ②Uvijek postoji sučelje filtera na strani ulaznog crijeva i međuspremnik na povratnoj strani; ③Na crijevu se nalazi strelica koja pokazuje smjer protoka goriva.

【Široko primjenjivi alati za čišćenje motora】 Ovaj set alata za čišćenje injektora naširoko se koristi u gotovo svim vrstama automobila i lakih kamiona i ima kompletan set dodataka, uključujući razne adaptere (kao što su: jednosmjerni ventil, namijenjen za brtvljenje plina i izdržljiv regulator tlaka, crijevo protiv trenja, itd.)

【Napomene za komplet adaptera za čišćenje sustava goriva】Ovaj proizvod ne sadrži tekućinu za čišćenje. Prikladan je samo za benzinske mlaznice, ne i za dizelske. Osim toga, način povezivanja sustava goriva rasplinjača je isti kao i kod elektroničkog sustava ubrizgavanja goriva. Ali tlak u sustavu goriva rasplinjača mora biti 0,07~0,35 kgf/cm2.

Tags

Alat za čišćenje mlaznica za gorivo Komplet za čišćenje sustava goriva u automobilu Prijenosni alati za čišćenje koji se ne rastavljaju Tester mlaznica goriva 600ML 140PSI Stroj za čišćenje injektora (bez tekućine)

Šaljemo poštom,račun.

Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr

Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail

maric7842@gmail.com

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.

PDV UKLJUČEN U CIJENU.