Električni alati

Stupna bušilica

  • Šifra

    EA104

Pošalji upit

120,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Stolna bušilica

Snaga: 600W

Glava: 16 mm

Dovod: 50 mm

TEHNIČKI PARAMETRI PROIZVODA

Ocjena:KraftDele

Model:KD511

Tip uređaja:Stolna bušilica

Vlast:600W

Napajanje:230V / 50Hz

Brzina rotacije:580 - 2650 / min

glava:16 mm

NEMA VIŠE NETOČNIH RUPA

Ne brinite, niste vi krivi ako niste s rukom precizni! Bilo da je to metal , drvo , vlaknasta ploča ili plastika , ovaj je mali stroj savršeno rješenje za zamjenu ručnog alata, bez obzira tražite li precizan alat za bušenje za male ili kućne samostalne zadatke.

Rješenje doslovno nudimo na pladnju, jer stupna bušilica izrađena od lijevanog željeza s dugim rupama , što jamči savršeno prianjanje .

Možete se oprostiti od jedinice "oko", jer se dubina bušenja ovog stroja također može prilagoditi do 50 milimetara , tako da možete napraviti nove rupe s inženjerskom preciznošću. Da bi se sve ovo dogodilo, sve što trebate je jednostavan ispust i stabilna površina.

Stolna bušilica namijenjena je za radove bušenja u metalu, plastici i drvu. Možete podesiti brzinu rotacije kao i dubinu svrdla. Kut stola također je podesiv kako bi se osigurala preciznost. Sigurnost na radu postiže se opremanjem stroja sigurnosnim uređajem na poklopcu prijenosne kutije i opremanjem zaštite za područje bušenja. Ovaj uređaj ima postolje za radni stol i može se okretati za 360 stupnjeva oko stupa. Uređaj se pokreće prijenosnim remenom s podesivom brzinom u koracima. Drži 2 remenice s 5 različitih promjera. To je snažna i ergonomska bušilica, pogodna za rad kod kuće.Sigurnost na radu postiže se opremanjem stroja sigurnosnim uređajem na poklopcu prijenosne kutije i opremanjem zaštite za područje bušenja.

Dimenzije glavnog radnog stola: 315 x 200 mm

Visina: 60 cm

Promjer stupa: 46 mm

Težina: 14 kg

Stezna glava (mm) 16 mm

Napajanje (V) 220 V

Zupčanici 5

Mnoge tvrtke su zainteresirane samo za što veću prodaju svojih proizvoda, no mi smo odlučili ići protiv trendova, za nas je mjerilo zadovoljstvo kupaca i ponovni stalni kupci. Naše proizvode preporučamo samo onima za koje je ovo uistinu najbolji mogući izbor!

NE PREPORUČUJE SE

Za one koji traže strojeve za profesionalnu, industrijsku uporabu

PREPORUČUJEMO

Savršeno za one koji se oko svega petljaju

Za one koji ne žele zvati profesionalca za sve jer i oni to mogu sami napraviti

Ne pružamo osobne podatke trećim strankama koje nisu vezane za izvršenje ugovora.

Kada ostavite osobne podatke, slažete se s njihovom obradom kako bi izvršili narudžbu.

Račun,garancija,mogućnost slanja poštom.

Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr

Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail

maric7842@gmail.com

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.

U CIJENU URAČUNAT PDV