Električni alati

Stroj za zavarivanje plastike

  • Šifra

    EA06

  • Jamstvo

    1

Pošalji upit

26,50 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Popravlja najmanje 98% plastike na tržištu. Savršeno za popravak: branika, armaturne ploče, držača lampe, plastičnog prstena, hladnjaka, spojlera, ručki, prednjih svjetala, plastičnih krila, plastičnih uređaja za automobile i motocikle itd.

【Brzo zagrijavanje】Komplet za zavarivanje plastike odaberite odgovarajuće spajalice, umetnite mjedeni držač, pritisnite tipku za napajanje, 1-2 sekunde za brzo zagrijavanje, pustite da se spajalica polako otopi u plastičnim dijelovima, spriječite da spajalica prođe kroz plastičnu ploču. Opremljen svjetlom na prednjoj strani našeg aparata za zavarivanje plastike, rad je praktičniji i sigurniji.

【Pouzdana kvaliteta】Klamerica od nehrđajućeg čelika neće hrđati, a 4 vrste spajalica(oko 200kom) zadovoljavaju vaše različite potrebe. Valoviti dizajn spajalica povećava opterećenje. Obnovite pokvarene dijelove, produžite mu životni vijek. Brzo i jednostavno zavarivanje spojnicama u plastiku. Otporan na udarce i uvijanje nakon popravka.

【Jednostavno rukovanje】Ergonomski dizajn, prikladan za dlan. Gumena ručka ima udoban rukohvat i neće se osjećati umorno tijekom dugog držanja. Brzo i jednostavno rukovanje

Snaga:50W

Račun,garancija,mogućnost slanja poštom.

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.