Električni alati

Plinska grijalica LCD 40KW KRAFT&DELE

  • Robna marka

    KRAFTDELE

  • Jamstvo

    1

Pošalji upit

1.289,98 HRK

171,21 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Opis oglasa

Ocjena:KRAFT & DELE
Model:KD11701
Tip:plinski grijač
Vlast:40 kW
Tlak dovodnog plina:0,7 bara
Napajanje:230V, 50Hz
Potrošnja plina:2,18 kg / h
Protok toplog zraka:650 m³ / h
Dimenzije:630 x 280 x 350 mm
Vaga:8 kg

SADRŽAJ KIT

• 40kW LCD KD11701 grijač
• Plinsko crijevo
• Reduktor
• Originalno pakiranje


OPIS PROIZVODA

Grijač ventilatora Kraft & Dele model KD11701 snage 40 KW za plin propan-butan (LPG). Grijač ima ugrađen termostat s kontrolom temperature i digitalni zaslon, zahvaljujući kojemu možete jednostavno postaviti željenu temperaturu okoline. Grijač radi automatski ovisno o postavci temperature.

Grijači poljskog brenda Kraft & Dele jedan su od najboljih uređaja na tržištu u svom cjenovnom segmentu. Njihovu visoku učinkovitost uz maksimalnu uštedu goriva (plina) osigurava posebno dizajnirana komora za izgaranje.

Ovi uređaji imaju široku primjenu u građevinarstvu, skladištima, stočarstvu, kućama, vikendicama i svugdje gdje je osigurana odgovarajuća ventilacija.

To je siguran i izdržljiv uređaj koji je jednostavan za korištenje. Jednostavno uključite plinsku bocu i puhalo je spremno za upotrebu.

Uređaj koji pokreće plin propan-butan proizvodi čist i topao zrak. Proces izgaranja odvija se u otvorenoj komori za izgaranje, zrak koji se usisava ventilatorom zagrijava se i potom ispuhuje iz grijača. Ne zahtijeva dimnjak, samo trebate osigurati dovod zraka kako biste omogućili pravilno izgaranje.

Šaljemo poštom,račun.
Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati