Električni alati

Električni rezač za keramičke pločice

  • Šifra

    EA110

Pošalji upit

115,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

HEIDMANN - STOLNI REZAČ PLOČICA 450W 2990 okr/min + DODATNI DIJAMANTNI DISK

Predstavljamo Heidmann rezač pločica - savršen alat za DIY entuzijaste koji traže pouzdanost, učinkovitost i preciznost u svojim projektima. Naš rezač dizajniran je za najkvalitetnije rezove i dugotrajnu izvedbu.

Najvažniji element ovog rezača je njegov električni motor od 450 W. Neka vas ne zavaraju kineski supstituti deklarirane snage 1600W koji često ne ispunjavaju obećanja. Naš motor nije samo snažan, već i iznimno učinkovit i štedi energiju.

Rezač Heidmann opremljen je dijamantnim diskom promjera 180 mm , koji osigurava visoku preciznost rezanja. Zahvaljujući brzini vrtnje od 2990 okretaja u minuti, naš uređaj može rezati i najtvrđe materijale. Bez obzira na vrstu keramičkih pločica ili drugih materijala, naš rezač se s njima može nositi bez problema.

Važna značajka našeg rezača je mogućnost mokrog rezanja . Zahvaljujući tome možete održavati nisku temperaturu tijekom rada, što smanjuje rizik od materijalne štete i povećava trajnost dijamantnog diska.

Dodatna prednost je podesivi stol koji omogućuje rezanje pod kutom od 0 do 45 stupnjeva . Zahvaljujući tome, možete jednostavno izvesti složene rezove pod različitim kutovima i postići savršene rezultate u svojim projektima.

✅ Snažan motor od 450 W : Snažan motor osigurava dovoljnu snagu rezanja, što omogućuje jednostavno i precizno rezanje raznih vrsta keramičkih pločica i drugih materijala.

✅ Visoka kvaliteta izrade : HEIDMANN rezač je čvrsto izrađen od izdržljivih materijala, što jamči njegovu izdržljivost i pouzdanost. Na njega se možete osloniti dugi niz godina rada.

✅ Dijamantni disk promjera 180 mm : Dijamantni disk je pouzdan alat za rezanje koji pruža izvrsnu preciznost i učinkovitost. Promjer od 180 mm čini rezač univerzalnim i prikladnim za različite veličine pločica.

✅ Visoka brzina rotacije : Rezač postiže brzinu rotacije od 2990 okretaja u minuti , što omogućuje brzo i učinkovito rezanje. To znači da svoje projekte možete dovršiti u kraćem vremenu.

✅ Mogućnost mokrog rezanja : HEIDMANN rezač je dizajniran za mokro rezanje, što osigurava bolje hlađenje diska i smanjuje rizik od materijalne štete. Ovo je posebno važno kod rezanja tvrđih materijala.

✅ Podesivi stol : Rezač je opremljen podesivim stolom koji vam omogućuje rezanje pod kutom od 0 do 45 stupnjeva. Ovo je vrlo korisna značajka kada trebate napraviti složene rezove pod različitim kutovima.

✅ Ponovljivi limitator reza znatno olakšava rad s keramičkim pločicama, posebno kada su potrebni brojni rezovi istih dimenzija. Osigurava točnost, učinkovitost i ponovljivost u procesu rezanja, što znači uštedu vremena i visoku kvalitetu obavljenog posla.

Tehničke specifikacije:

Proizvođač: Heidmann

Napon napajanja: 230V / 50Hz

Snaga motora : 450W

Brzina u praznom hodu: 2950 o/min

Podešavanje kuta stola: 0 - 45º

Dubina rezanja: 34 mm

Dimenzije brojčanika: 180 x 22,2 x 2,2 mm

Vrsta diska: puni dijamantni disk

Dimenzije radnog stola: 395 x 385 mm

Kapacitet spremnika za vodu: približno 1,5 litara

Duljina kabela za napajanje: 1,6 m

Šaljemo poštom,račun.
Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati

Tags
Električni rezač keramike
Električni rezač keramičkih pločica
Stroj na vodu za rezanje keramike
Mokri stroj za keramiku