Električni alati

Električna brusilica za zidove

  • Šifra

    EA86

Pošalji upit

65,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

TEHNIČKI PODACI:

NAPAJANJE 230V / 50Hz

SNAGA 2200W

BRZINA BEZ OPTEREĆENJA 1200-2500 o / min

PROMJER DISKA 190MM

TEŽINA 2,3KG

PROMJER CRIJEVA 32MM

360 STUPINA LED RADNA POVRŠINA OSVJETLJENJE

TORBA

6 KOMADA PAPIRA

Crijevo za prašinu

KLJUČ IMBUS

REZERVNE ČETKE

visokokvalitetna brusilica BLACK bez prašine Uređaj je dizajniran za brušenje žbuke i gipsa.

Pogon od motora prenosi se kroz mjenjač, ​​bez nepotrebnih pogonskih vodova. To je jednostavna, čvrsta i kompaktna struktura.

Uređaj ima LED pozadinsko osvjetljenje od 360 ° oko brojčanika, tako da za osvjetljavanje zida ne trebate koristiti dodatne halogene. Radno područje je osvijetljeno točno tamo gdje brusimo, što čini rad preciznijim i lakši postizanje željenog učinka.

Brusilica je opremljena sustavom za usisavanje prašine prilagođenim za rad s industrijskim usisavačem, oprema uključuje vreću za sakupljanje prašine i crijevo za spajanje na usisavač. Uz to, sustav za usisavanje prašine ima kontrolu snage usisavanja, što je rijetka značajka kod ove vrste uređaja. Za bolje uklanjanje prašine uređaj koristi brusni papir s rupama, mnogo je bolje rješenje od ispuštanja s ruba.

Funkcija kontrole brzine motora omogućuje vam podešavanje brzine vrtnje diska prema tlu. Uz to, uređaj koristi sustav glatkog pokretanja, zahvaljujući ovom rješenju uređaj se ne pokreće punom brzinom odmah.

Račun,garancija,mogućnost slanja poštom.

Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr

Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail

maric7842@gmail.com

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.

U CIJENU URAČUNAT PDV