Električni alati

Motorni bušač za zemlju + 3 svrdla

  • Šifra

    EA52

  • Robna marka

    DEMON

  • Jamstvo

    1

Pošalji upit

185,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Benzinski bušač rupa za 1 osobu namijenjen je za ograde i građevinske radove.

Savršen je za širok raspon zadataka, od jednostavnog bušenja u tlo do uzorkovanja tla. Dobro radi za zemljane radove, savršen je za bušenje rupa za ograde, drveće, grmlje i sadnice. Uređaj je opremljen 2-taktnim motorom koji osigurava stalan rad.

Zahvaljujući udobnim gumenim ručkama, osiguran je stabilan rad uređaja. Uređaj za bušenje karakterizira solidna izrada

Zbog relativno male težine uređaja lakše je i manje zahtjevno manevrirati. Bušilice su izrađene od alatnog čelika, dok su vrhovi svrdla izrađeni od brzoreznog čelika.

Uključene bušilice za tlo:

100 mm

150 mm

200 mm

Prednosti:

Jednostavan za korištenje

Velika snaga motora

Fina izrada

Tehnički podaci:

Zapremina: 62 cc

Tip motora: 1E48F

Brzina motora max.: 10.000 o/min.

Snaga motora: 2,3 kW

Maksimalna snaga: 5,2 KS

Neto težina: 8,8 kg

Razina vibracije: 12,12 m / s ^ 2 K = 1,5 m / s ^ 2

Smjesa goriva: 25:1

Kako bi se izbjeglo oštećenje svrdla ili motora, potrebno je prije bušenja provjeriti da tlo nije obraslo korjenjem drveća i da u njemu nema velikog kamenja.

Puštanje u rad:

Motorna bušilica Demon isporučuje se u tvorničkom pakiranju, te je praktično sastavljena. Sve što trebate učiniti je natočiti gorivo (mješavina ulja i benzina) i pokrenuti ga. Bušilica koristi smjesu pogonskog goriva. Preporuča se koristiti kvalitetnija ulja - dvotaktna, u omjeru 200 ml ulja na 5 litara benzina.Nakon ulijevanja smjese u spremnik, prekidač prebacite u položaj 1, ručicu gasa u položaj I-I (nasuprot spremniku), nekoliko puta pritisnite pumpu za gorivo i jednostavno povucite starter nekoliko puta dok se motor ne pokrene. Nakon 5-10 sekundi ručicu lagano vratiti u normalan radni položaj III (u spremnik) i uređaj je spreman za rad. Kod pokretanja novog stroja preporuča se da se radi u praznom hodu 20-30 minuta, bez opterećenja, samo da motor radi.

Odlaganje i održavanje:

Demon motorna bušilica za rupe ne uklapa se u često korištene uređaje. Kada završite s radom, a uređaj nećete koristiti nekoliko mjeseci ili godina, vrlo je važno pravilno ga zbrinuti. Neophodno je očistiti uređaj od prašine i prljavštine. Svrdla također. Očistite filter zraka od nečistoća. Ponovno napunite reduktor litijskom ili grafitnom mašću. Ispraznite svo preostalo gorivo iz spremnika, zatim pokrenite motor kako biste potrošili svo gorivo iz crijeva i rasplinjača. Kad se ohladi, odvrnite svjećicu i dodajte nekoliko kapi ulja u smjesu, te povucite starter. Vratite svjećicu. Zaštitite motor od prašine i zbrinite ga. Najbolje bi bilo spakirati ga u njegovu vrećicu pa u kutiju. Ovako odgođena motorna bušilica Demon čekat će potpuno spremna za rad čak nekoliko godina.

ZNAČAJKE ROBE

Vaga18 kg

Mnoge tvrtke su zainteresirane samo za što veću prodaju svojih proizvoda, no mi smo odlučili ići protiv trendova, za nas je mjerilo zadovoljstvo kupaca i ponovni stalni kupci. Naše proizvode preporučamo samo onima za koje je ovo uistinu najbolji mogući izbor!

NE PREPORUČUJE SE

Za one koji traže strojeve za profesionalnu, industrijsku uporabu

PREPORUČUJEMO

Savršeno za one koji se oko svega petljaju

Za one koji ne žele zvati profesionalca za sve jer i oni to mogu sami napraviti

GARANCIJA 12 MJESECI

Tags

Bušač rupa u zemlji bušač za zemlju motorni bušač rupa u zemlji sadnice

Obrada tla

Svrdla za zemlju

Alat za obradu zemlje

Šaljemo poštom,račun.

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.

Cijena je sa uračunatim PDV-om