Električni alati

Akumulatorske škare za rezidbu 21V

  • Jamstvo

    1

Pošalji upit

650,00 HRK

86,27 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Opis oglasa

Učinkovitost obrezivanja je 3-5 puta veća od korištenja uobičajenih škara.

2 、 Jednostavan za upotrebu, samo pritisnite gumb za brzo, grane se odmah posjeku, porežu lijepo

3 saving Ušteda rada i učinkovitost, električne škare za obrezivanje prvi su izbor za poljoprivrednike i vrtne radnike


Značajka

1. Promjer rezanja: 30mm

2. Snaga: 600w

3. Težina: 0,94 kg

4. Li-baterija: 21V 2Ah (litijeva punjiva baterija) x2kom

5. Vrijeme rada: 2 sata

6. Napon napajanja punjača: 110 ~ 240vNAPOMENA
UPUTE ZA POČETAK RADA:
1. UMETNITE bateriju u priključak za struju škara za rezidbu.
2. PRITISNITE prekidač za napajanje škara za rezidbu. Zbog prve upotrebe, LED indikator na zaslonu će biti zelen, a zujalica će zujati 1 puta,
3. DVAPUT kliknite na okidač, oštrice će se automatski otvoriti.
4. Normalno obrezivanje: pritisnite okidač za zatvaranje oštrica i otpustite okidač za otvaranje oštrica. Zatvaranje oštrice: nastavite pritiskati okidač, neprekidno zujanje znači da će oštrica ostati zatvorena.
5. Prije rada, kako biste vidjeli funkcionira li škara dobro, pritisnite okidač za zatvaranje i otpustite okidač kako biste otvorili oštrice bez rezanja. Ponovite ovo nekoliko puta.

Preporuča se punjenje nove baterije prije prve upotrebe. Uključite izlaz punjača baterije u utičnicu za punjenje baterije, a zatim uključite punjač u strujnu utičnicu. LED indikator na bateriji će postati CRVENI tijekom punjenja i postati ZELENI kada je baterija potpuno napunjena. Bateriji je potrebno oko 2-3 sata da se potpuno napuni. Potpuno napunjena baterija izdržava 2-4 sata neprekidnog rada obrezivanja. Oprez 1. Tijekom punjenja normalno je da su punjač i baterija topli. 2. Ako se baterija ne koristi dulje vrijeme, preporučuje se punjenje baterije jednom svaka 3 mjeseca, kako bi se osiguralo da niska upotreba ne utječe na vijek trajanja baterije. 3. Za novu bateriju ili bateriju koja se ne koristi dulje vrijeme, trebat će oko 5 ciklusa punjenja i pražnjenja prije nego što se postigne puni kapacitet. 4. Ne punite potpuno napunjenu bateriju tek nakon nekoliko minuta korištenja, to će smanjiti vijek trajanja baterije i njezinu učinkovitost. 5. Nemojte koristiti oštećenu bateriju i rastavljajti punjač ili bateriju. 6. Ne stavljajte bateriju blizu izvora topline visoke temperature, jer će čelije eksplodirati u vatri ili dugom izlaganju visokotemperaturnom izvoru topline. 7. Nemojte puniti bateriju u vanjskom ili vlažnom okruženju. 8. Normalno je da škare za rezidbu smanjuju promjer rezanja kada je kapacitet baterije nizak. 9. Nemojte koristiti škare za obrezivanje tijekom punjenja. Mora biti odspojen s baterije tijekom punjenja. 10. Nemojte čuvati bateriju u vlažnom okruženju.

Podmazivanje A Za sve ove radnje morate odspojiti škare za rezidbu. Podmažite najmanje dva puta dnevno (rano ujutro i rano poslijepodne). Za ispravno podmazivanje oštrica škare za obrezivanje mora biti otključana. Kada je podmazivanje završeno pokrenite rezač, neka podmazivanje bude dobro proporcionalno.
- Zatezanje oštrice Za sve ove operacije morate odspojiti škare za orezivanje. Svako jutro provjerite zategnutost oštrice. Dobro zategnuta oštrica ne bi se trebala pomicati s lijeva na desno. Ako je oštrica pravilno zategnuta, trebali biste moći zatvoriti škare za orezivanje ručno (bez prisile). Za podešavanje zategnutosti: 1. otključajte vijak 0* uklonite ga 0 2. Koristite isporučeni unutarnji šesterokutni ključ i podesite napetost matice dok alat ne škljocne. 3. Zategnite vijak i zatim provjerite zategnutost gore navedenim postupkom.

Račun,garancija,mogućnost slanja poštom.
Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.
U CIJENU URAČUNAT PDV