Električni alati

12V Električna dizalica,kompresor za pumpanje guma,led svjetiljka 3 u 1

  • Šifra

    EA78

Pošalji upit

115,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

VISOKA UČINKOVITOST】Podignite auto dizalicom za manje od jedne minute, brzo promijenite gumu. Slobodno podesiva visina (155-450 mm) prema stvarnim potrebama. Rotirajuća šipka s navojem može se okrenuti, čime se križni utor približava točki podizanja.

【UŠTEDA RADNE SILE】 Uz pomoć ove električne dizalice za automobile, odrasli mogu jednostavno sami promijeniti gume bez pomoći. Priključen na 12V utičnicu u vozilu, s maksimalnom težinom opterećenja od 3,5T
niskotlačnom šipkom, postavljenom za sportski automobil.

【NOV DIZAJN】Dizajn dizalice je sažet i jednostavan za rukovanje. Novi dizajn izgleda kao automobil. Dvostruki pokretač motora iznutra, radi neovisno. Može dobro reagirati u hitnim slučajevima.

【SIGURNOST RADA】Sjedalo s poprečnim utorom sprječava klizanje iz vozila. Stroj će prestati raditi kada se podigne iznad granice visine. Struktura koja se sama zaključava može spriječiti pad dizalice.

【MULTIFUNKCIONALNI KOMPLET】Utičnica, pumpa i LED svjetiljka mogu zadovoljiti višestruke zahtjeve. Opremljen pomoćnim alatima, uključujući rukavice i sigurnosne čekiće. S BMC pakiranjem, lako za nošenje. Inženjerska ABS školjka kako bi bila jača.

Šaljemo poštom,račun
Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.